Få med deg astroshowet Out of Space med Sannes & Ødegaard

Knut Jørgen Røed Ødegaard og Anne Mette Sannes kommer til biblioteket for å fortelle om planeter, solsystem og fjerne galakser.


Følg NyttiOs.com på Facebook og få nyhetsoppdateringer!

I juli i år var det 50 år siden den første månelandingen, og dette feirer Os Folkebibliotek torsdag 7. november klokken 18 med et herlig astroshow hvor entusiastiske Knut Jørgen Røed Ødegaard og Anne Mette Sannes er foredragsholdere.

Opplev siste nytt fra verdensrommet og hør om oppdagelsen av den jordlignende planeten rundt vår nærmeste nabostjerne, utforskningen av Pluto og letingen etter den mystiske planet 9.

Hør også om andre merkelige objekter ytterst i Solsystemet, spennende exoplaneter, sorte hull, gammaglimt og ikke minst leting etter utenomjordisk liv. Bare i løpet av et par tiår vil du få oppleve kolonisering av Solsystemet og ta heis ut i rommet. Få også med deg Jordens, Solsystemets og Galaksens dramatiske fremtid.

Knut Jørgen Røed Ødegaard og Anne Mette Sannes har i løpet av sommeren og høsten vært innom et tyvetalls biblioteker med astroshowet, og besøker altså Os Folkebibliotek torsdag 7. november klokken 18 – 19.30.

«Jeg var på foredraget deres, og jeg må bare si at dere to er helt rå. Entusiasmen deres og utstrålingen dere har er bare helt rå. Tusen takk for at dere er litt gærne, og ikke sånne tørre kjedelige folk», melder en av de mange publikummerne som så langt har fått med seg astroshowet.