Liv Ullmann gleder seg til å møte publikum i Oseana

«LIV» blir et møte med den unge skuespillerinnen, Hollywood-stjernen og den modne regissøren og menneskerettsaktivisten.


Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner og med «LIV» skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for publikum over hele landet får møte henne der de selv bor.

15. oktober klokken 19 kan du møte henne på scenen i Oseana i en åpenhjertig samtale med teatersjef Tom Remlov.

– Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i «Lang dags ferd mot natt» på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv, som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80).

– Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum når hun kommer til Oseana.

«LIV» blir et møte med den unge skuespillerinnen, med Hollywood-stjernen og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpende tema vil være Ullmanns ønske om samspill med menneskene hun treffer, og det ansvaret som et stort talent medfører, enten det er for kolleger, for våre livsvilkår – eller for publikum.

15. oktober klokken 19 kan du altså oppleve Liv Ullmann i Oseana, og der er fremdeles godt med billetter.