Sverre Lunde Pedersen skadet i sykkelvelt

Simen Spieler Nilsen og Sverre Lunde Pederesen gikk i asfalten på en treningstur på sykkel.

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Simen Spieler Nilsen og Sverre Lunde Pedersen gikk i asfalten på en treningstur i Inzell tirsdag

– Hastigheten var høy og begge er kraftig forslått. Det gikk hardest utover Spieler Nilsen, som ble fraktet til sykehuset i Traunstein i luftambulanse, mens Lunde Pedersen ble kjørt i ambulanse til et lokalsykehus i Trien, melder Skøyteforbundet.

Spieler Nilsen har gjennomgått flere undersøkelser og tester på sykehuset, for å undersøke skadeomfanget, og blir undersøkt videre i forhold til en smell i ryggen og en lettere hjernerystelse, i tillegg til behandling for skrubbsår.

– Simen er ved godt mot, og er glad for at det gikk så bra som det gikk, og har det etter forholdene bra. Han ventes utskrevet fra sykehuset torsdag eller fredag.

Sverre Lunde Pedersen er kraftig forslått og har fått store skrubbsår av møtet med asfalten, men har ingen påviste brudd eller alvorlige skader.

– Etter et par ukers rolig trening, ventes han tilbake i fult slag igjen. Sverre skrives ut av sykehuset i ettermiddag, onsdag.

— Dette var triste nyheter. Skader er dessverre en del av idretten, men dette er utrolig kjedelig for Simen som også fikk ødelagt fjorårssesongen på grunn av skader, sier sportssjef Lasse Sætre i en pressemelding

 

Lokale nyheter fra Os og Bjørnefjordsregionen