Godt førstealbum fra Waterwagon

Waterwagon sitt debutalbum er sluppet, og det har blitt en gjennomgående flott produksjon, med fine Beatles assosiasjoner.


Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

I 2018 begynte de å spille sammen, i mai i år ble det kjent at Waterwagon var et nytt lokalt band, og samtidig slapp de og sin første singel «Go for Tomorrow».

Siden har det blitt spilling på både Baronessen og Osfest her i Os, og 6. september slapp de sin andre singel.

Onsdag denne uken var det plateslipp på Madam Felle i Bergen, og 12. oktober spiller de på Baronessen igjen.

– Det ble ev veldig god stemming på på Madam Felle på onsdag, og jeg mener det er den beste konserten vi har spilt til nå, sier vokalist og låtskriver Øyvind Hægland til NyttiOs.com

Den nye platen «Go for Tommorow» ligger nå ute på strømmetjenester som Spotify, men kan også bestilles via Watervagon sin nye nettside.

God produksjon
NyttiOs.com har hatt en første lytt gjennom de 14 låtene på albumet denne fredags morgenen, og vi har hatt en god stund.

Det er blitt en god debutplate fra bandet, der vi spesielt trekker frem den gode produksjonen, dyktige musikere og stemmen til vokalist Øyvind Hægland, som gir fine assosiasjoner til flere kjente navn i musikkverdenen, ikke minst John Lennon og The Beatles.

Øyvind Hægland har og skrevet musikken og tekstene til platen, og det er gjennomgående et bra stykke arbeid, og så har vi selvsagt fått noen favoritter blant de 14 låtene.

Fremdeles står førstesingelen «Go for Tommorow» som en av de bedre, den herlige produksjonen, sangen  og de flotte gitarriffene, sitter ekstra godt på den låten.

Men etter lyttingen i morges, bet vi oss raskt merke i første låt ut, «The Day», men og litt mer rocka «Let`s see som Action» og «What you Doin`», og så er «For the Unfortunate Ones» blitt en sterk og god låt, som vi og vet betyr veldig mye for låtskriver Øyvind Hægland.

Ut fra en første lytting av albumet i morgentimene, er konklusjonen at det er blitt en godt gjennomført plate med generelt veldig gode produksjoner på låtene, og levert av meget dyktige musikere.

Skal vi trille terningen, må det bli en femmer for denne debutplaten.

Waterwagon består av:
Øyvind Hægland – vokal
Magne Lunde – trommer
Ole Amund Gjersvik – bass
Trond Pedersen – gitar
Kim Guldbrandsen – keyboard
Leif Østrem – vokal