Tre fra Søre Neset deler gevinst på 250 000 kroner

Totalt var det tyve personer fra Søre Neset som hanket inn fine pengegevinster på fredag.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Postkodelotteriet er et forholdsvis nytt lotteri, med Jorun Stiansen og Tom Stiansen som ambassadører.

De to er svært stolte av å være en del av Postkodelotteriet – spesielt siden overskuddet går til en god sak. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Fredag var det Os og nærmere bestemt 5208 Søre Neset som ble trukket ut, og dermed kunne 20 som hadde spilt der ute glede seg over pengegevinster.

En heldig jente på 20 var en av tre heldige vinnere som deler 250 000 kroner.

Hun har nettopp flyttet hjemmefra og blitt samboer. Hun hadde lenge vurdert å kjøpe lodd i Postkodelotteriet, men ville vente til hun fikk sin egen adresse. Og etter bare en måned vant hun!

– Vi har nettopp kjøpt hus så det blir vel at jeg kjøper litt småting til det, selv om samboeren min var tydelig på at dette er mine penger, forteller hun til Poskodelotteriet.

I tillegg deler alle med lodd i postnummeret 100.000 kroner til, og det betyr at 17 søre nesinger får 5.883 kroner hver.

– Denne gangen rakk vi dessverre ikke innom Os, men vi satser på at vi får muligheten neste gang noen vinner der», sier Jorun Stiansen og Tom Stiansen som er Postkodelotteriets to ambassadører i Norge