Waterwagon erstatter The Untouchabl(u)es på årets Osfest

The Untouchabl(u)es må melde avbud til Osfest 2019 på grunn av sykdom.


Følg NyttiOs.no på Facebook og få nyhetsoppdateringer!

Det nye bandet Waterwagon med veletablerte musikere, med link til blant annet Saft, Trang Fødsel og Kaizers Orchestra, tar over roret for The Untouchabl(u)es lørdag 10. august.

Og dermed blir altså plutselig lokale Waterwagon headliner på Osfest, og de avslutter faktisk lørdagskvelden.

 Waterwagon spiller selvkomponerte låter og med innslag av kjente coverlåter som passer til å lage god stemning på Osfest, og blir ifølge festivalsjef for Osfest, Tor Egil Hylland, en god erstatter for Untouchabl(u)es.

– Det er selvsagt trist at The Untouchabl(u)es ikke kan spille i år. De er et lokalt band som er godt kjent blant vårt publikum. Men sykdom er ikke noe vi kan styre over dessverre. Og Waterwagon er et veldig bra liveband med dyktige musikere, som jeg er sikker på klarer å få opp stemningen til samme nivå, sier Hylland.

Litt om Waterwagon
Bandet består av anerkjente musikere med link til etablerte navn som legendariske Saft, Trang Fødsel, Kaizers Orchestra, Jahn Teigen, Jan Eggum, Ole Paus, Herborg Kråkevik, Vestlandsfanden, Bjørn Eidsvåg, Pogo Pops, Marion Ravn, Kurt Nilsen, Tennis, Orbo & The Longshots og Mighty Magnolias.

Waterwagon spiller popmusikk med influenser fra sent 60- og tidlig 70-tallet.

De slipper sitt første album i september 2019, og både tekst og musikk står vokalist Øyvind Hægland for.

Les også: – Et veldig bra publikum

De slapp singelen «Go for tomorrow» i mai, og hadde konsert på Baronessen i slutten av juni. Både singel og konserten har fått veldig god respons.

Untouchabl(u)es satser på Osfest 2020
Bassist og vokalist Geir Magne Moberg skulle etter planen opereres før Osfest, men operasjonen er utsatt, og derfor måtte bandet avlyse årets Osfest.

– Jeg var innstilt på å stille på scenen om det så skulle være i rullestol, men det er litt vanskelig å komme med hele sengen, sier Geir Magne, som satser på at The Untoucabl(u)es kommer sterkere tilbake til Osfest 2020.

Artister på Osfest fredag 9. august:

Vivillain
Sipher
Sondre Justad
Smash Into Pieces
Stage Dolls

Artister på Osfest lørdag 10. august:

Intimkonsert i VIP-området med Claus og Marius.
This Was My Life
Heine Totland´s Rock & Roll Circus
Admiral P.
Violet Road
Waterwagon