Herlige smil på dag to av Osdagene

Flere folk, flere stand og enda litt varmere ble det i og ved Os sentrum denne fredagen.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Torsdagen mente NyttiOs.no og en del på stands at det var lite folk og få stands.

I dag var vår følelse at det var godt med folk og flere stands i sentrum, og så var det flere som hadde plasseringer i både Brugata og Landboden, og det er veldig bra.

Les også: Flott åpning på Osdagene

El-sykler, biler og en karusell var blant annet kommet på plass til fredagen, og så var det deilig mat å hente på noen stands.

Hjalmar i støtet. FOTO: Jan Petter Svendal

Ute i havnen var vikingskipet i full sving, og skipper Helge var godt fornøyd, for han hadde en del turer på fjorden.

– Det har vært god respons i dag og. Noen vil bare kjøre motor, mens andre vil ro. Og så er det veldig mange som vil holde i roret, og selvfølgelig er bilder til Instagram og Snap viktig, og det er jo bare hyggelig, sier skipperen.

Og så kom vår egen viking om bord i «Bygstadskipet». Hjalmar er det nok en del osinger som kjenner til. Han går for det meste barbeint, og i viking-klær, og passet dermed perfekt til skipet.

Og det var helt tydelig at han kunne tenkt seg en slik skute.

Og i Vognhallen fant vi de helt store smilene, ikke minst fra kunstner Flavia Robalo fra Argentina, som står på under Os Internasjonale Skulptursymposium med sin skulptur i tre.

Og der fortsetter kunstnerne i enda en uke, og så er det en flott utstilling med småskulpturer inne i de fine lokalene til Os Kulturutvikling. Osinger og andre er selvsagt hjertelig velkommen.

HER ER programmet for Osdagene!

Lørdag fortsetter Osdagene med blant annet moteshow, andeslepp, show fra treningsenteret Sprek og blid, turer med vikingskipet og selvfølgelig marked.

Og så blir det tivoli på grusbanen ved Os ungdomsskule, slik det har vært de siste dagene.

Og værgudene leverer til Osdagene, det går mot lettskyet, 17 grader og svak vind, altså et strøkent markedsvær.

Video fra torsdagen.