Moteshow og Rosa sløyfe aksjon

Det blir sterke historier fra osinger om kreft, moteshow og urfremføring fra Bente Bratlund og Anne Lise Gjøstøl.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Tirsdag 2. oktober arrangerer Madam Ane i Os sentrum moteshow i Tunet, sammen med Instinct, Moberg Sko, Gullsmed Eide, Interoptikk Bakketeig og Tones Helse og Velvære.

Og en viktig del av årets moteshow er kreftsykdommen, og derfor Rosa Sløyfe aksjonen.

– I år har vi satt fokus på Rosa Sløyfe aksjonen, og det blir masse sterke følelser under kveldens program. Det minner oss på at sorger og gleder går hånd i hånd. Merete Blindheim som har hatt brystkreft og gjennomgått behandlinger, vil ta oss med på sin reise på godt og vondt og dele det med oss, sier Tove Tvedt Skarstein.

Kreftkoordinator Sigbjørg Eriksson kommer for å fortelle litt om tilbudene som finnes for kreftpasienter og pårørende i Os, og hun kommer sammen med Eirik Søfteland som mistet sin mor da han var tenåring. Og så kommer Bryskreftforeningen med stand.

Anne Lise Gjøstøl og Bente Bratlund- med Urfremføring
Årets moteshow hadde sin egentlige start rundt et samarbeid med forfatter Bente Bratlund og sanger/ kunstmaler Anne Lise Gjøstøl.

– De har hatt ønske om å gjøre noe sammen og undertegnede oppfordret de til å ha noen smakebiter klart til høstens moteshow. Og gjennom vinteren og våren har disse to flotte jentene jobbet med Bente sine tekster hvor Anne Lise har satt musikk til. Og på moteshowet tirsdag 2. oktober blir det urfremføring av dette samarbeidet.

Osroso
Tidligere i høst ble det presentert strikkemøsnter på jakke, genser, lue og pulsvarmere, som har sitt opphav i rosemalingskunsten fra Os. Dette ble vist frem på Lyngheim. Men for deg som ikke fikk det med deg da, så får en presentasjon av disse flotte strikkeplaggene på moteshowet.

Les også: Vil ha BH-en din

Overraskelser
Ellers dukker Hans Marius Johnsen opp med en liten overraskelse, det samme gjør Sparebanken Vest, og så blir det lotteri med flotte gevinster.

Og selvsagt får du med deg et flott moteshow med spreke modeller i alle aldersgrupper.

– Her har vi våre flotte lokale modeller, jenter og gutter i alderen 20-70 som viser høstens flotte antrekk. Gå ikke glipp av dette, sier Tove Tvedt Skarstein.

Og konferansier Geir Magne Johnsen Moberg binder det hele sammen i Tunet 2. oktober.

Overskuddet fra kvelden vil gå til Rosa Sløyfe Aksjonen.