– Kom med «pizzakake» på åpningen til Capri

Hannes konditori setter pris på at andre får det til i kvartalet.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Fredag klokken 13 var det endelig tid for å åpne opp igjen Capri, etter at de har flyttet noen hundre meter fra Handlegården og bort til lokalet som Isushi tidligere hadde ved Osbroen.

Og det er lyse og trivelige lokaler de har fått, og de første gjestene var på plass like etter at de åpnet.

Les også: Fredag blir det åpning i nye lokaler

FOTO: Jan Petter Svendal

En som setter pris på at det skjer positive ting i kvartalet rundt Brugata er Bjørn (Bosse) Sigurdjonsson som driver Hannes. Han stilte like godt med kake til Capri på åpningsdagen.

– Det er en stor glede å kunne få gi dere denne kaken på åpningsdagen i nye lokaler. Vi setter stor pris på dere, gratulerer med dagen, sa Bosse til innehaver Mustafa Erpolat hos Capri.

Og innehaver repliserte med en stor takk, og et stort smil.

Og den flotte kaken kommer selvsagt de første gjestene på Capri tilgode utover ettermiddagen.

Og så skal vi ikke gi Bosse æren for å ha laget kaken, for det har de dyktige konditorene til Hannes konditori stått for.

Har du jobbet i hele natt, spør Bosse?

– Ja det har jeg, så nå er det godt å få åpnet opp i de nye lokalene, sier Mustafa.

Og med nok en våt og ganske ruskete helg, er det nok grunn til å tro at lokalet vil bli fylt opp, og at bilene til Capri vil gå i skytteltrafikk i helgen

FOTO: Jan Petter Svendal

.