Fredag blir det åpning i nye lokaler

Etter 18 år i Handlegården, tar daglig leder Mustafa Erpolat pizzarestauranten Capri inn i nye lokaler.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

I mai kunne du her på NyttiOs.com lese om at Capri i Handlegården skulle inn i nye lokaler hvor tidligere Isushi holdt til, ved Osbroen.

I utgangspunktet var lokalene klar til å åpne restaurant, men innehaver Mustafa Erpolat har brukt en del tid og penger på å endre litt.

– Vi har laget det litt lysere enn det var, og har selvsagt fått på plass pizzaovnene, som er viktig på en pizzarestaurant, sier Erpolat til NyttiOs.com.

Baren og området hvor pizzaene blir laget og stekt har fått et mye lysere preg, mens bord og stoler er de samme som Isushi hadde.

Og denne uken har Capri holdt stengt for å få flyttet det meste av inventaret inn i de nye lokalene hvor Isushi tidligere holdt til.

– Vi har holdt stengt fra tirsdag i forbindelse med flyttingen, og det meste tar vi med oss inn i de nye lokalene, men ikke bord og stoler. Vi bruker i stedet de fine møblene som sto i det nye lokalet, sier Mustafa.

Og han lover at de skal være minst like god på pizza, kebab og andre retter i de nye lokalene.

– Vi skal levere kvalitet til en grei pris, slik vi har gjort de siste årene. Men vil også komme med litt nye snacks-retter, og vi vil begynne å servere fatøl fra 7 fjell, sier han.

Kaffe-avdeling
Og så får Capri en egen kaffe avdeling der hvor Isushi hadde en lounge.

– Vi har bestilt nye møbler til lokalene, og vil nok åpne lokalet der om ikke så lenge.  Vi skal servere god kaffe, og vil og ha litt kaker, og selvsagt is. Lokalet egner seg også godt til større familier som vil komme og spise, og til bursdager, sier Mustafa.

Innehaver hadde et håp om at de skulle kunne åpne denne torsdagen, men så fort at de måtte vente til fredag klokken 13.

– Vi har mye folk i arbeid her, og det er mye som skal ordnes, så vi så ganske fort at vi måtte vente. Men i morgen klokken 13 ønsker vi både nye og tidligere kunder velkommen til vår flotte nye lokale på gateplan.

Er det litt skummelt å flytte etter 18 år i Handlegården?

– Ja, det er litt skummelt, men jeg har tro på at det skal gå fint, sier den alltid smilende Mustafa Erpolat til NyttiOs.com.

Torsdag var det fremdeles litt småkaotisk i lokalene, med mange bygningsfolk, noen som testet pizzaovnene og storfamilien i full sving med å komme i mål.

– Jeg blir her nok langt utover kvelden og natten for at vi skal komme i mål, avslutter han.