Haugesundere dominerte pallen

Nok en gang kunne Os Triathlon arrangeres i godt vær i og ved Ulvenvatnet.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Os Triathlon har fått et godt ord på seg, og trekker deltakere fra både Bergensregionen og Rogaland, og noen fra andre deler av landet. Og de har for vane å få godt vær, noe som også var tilfelle under søndagens arrangement.

18-19 grader, delvis skyet og 16 grader i Ulvenvatnet, dette var perfekte forhold for avvikling av Os triathlon, som består av 750 meter svømming, 20 km sykling og 5 km løping.

HER finner du resultater i alle klassene!

«Os Triathlon er et ryddig og godt arrangement som gjør at både de erfarne og de litt mindre erfarne utøverne synes det er kjekt å være med» skriver Haugesundsgjengen på Facebook om Os Triathlon.

Og det var Haugesunderne som tok flest pallplasser i sprint. I herreklassen på sprint vant Erik Nygaard Madsen Haugesund Triathlonklubb,  Mikal Iden fra Haugesund Triathlonklubb ble nummer to, og Didrik Prestegård fra Åsane Cykle klubb ble nummer tre.

Totalt deltok 139 i herreklassen på sprint.

I dameklassen vant Solveig Natvig Løvseth fra Trondheim Triathlonklubb, Hanna Grieg Sæthre fra Åsane Cykle klubb ble nummer to, og Marlene Wulst fra Haugesund Triathlonklubb ble nummer tre.

Totalt deltok 38 i kvinneklassen på sprint.