Tok helt av – det er vår

Krom, dødningeskaller, lyd, og både gammelt og nytt. Det tok av da Bjørnafjorden Motorsykkelklubb inviterte til treff og cruising.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Yngre MC-krefter i bygden har tatt et tak for å samle motorsykkelmiljøet i Os litt. Blant annet ved å starte Facebookgruppen Bjørnafjorden Motorsykkelklubb, og den har nå over 250 medlemmer.

I gruppen har medlemmer delt sine forberedelser til en ny sesong på biken, men den har og fungert som en oppslagstavle for miljøet.

Arne Vaktdal stilte med vesten fra Os MC-klubb sin tid og sin gamle Honda fra 80-tallet. FOTO: Jan Petter Svendal

Og det har en stund vært kjent at de ville lage til et vårslepp i Vognhallen denne lørdagen, og de forventet 50 – 60 motorsykler, men det kom veldig mange flere.

– Vi har vært oppe i 160, men noen har kjørt og andre har kommet til, sier Even Hjertaas, som hadde fått moren med til å stå for et lite kafetilbud inne i Vognhallen.

– De pengene som kommer inn her går til Vognhallen, sier Hjertaas.

Med denne responsen er dere vel i ferd med å etablere klubb?

Med 160 motorsykler på plass, så var det selvsagt ikke bare osinger, men det var mange av de og, i tillegg til folk fra Nesttun og Bergen, og veldig mange var voksne.

SE VIDEO HER!

Etter samlingen i Vognhallen, kjørte ca 120 bikere gjennom Os sentrum og videre mot Er-An veikro hvor det var samling igjen.