Gratulerer med de 30!

I dag fyller Amfi Os (startet som Flåten senter) 30 år, og det skal feires både i dag og neste helg.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

14. april 1988 åpnet Flåten senter fullspekket med nye butikker til osingene.

Siden har det skjedd mye på senteret. Butikker har forsvunnet, og andre har kommet til, og ikke minst har det vært en stor utvidelse, og nylig oppussing av fasadene.

Og nok en utvidelse vil komme på litt sikt. Da er det meningen å koble senteret sammen med bygget hvor Europris holder til.

Det har vært mange forskjellige arrangementer og kjente personer innom i alle disse årene.  Verdens beste skater har sust rundt på senteret og laget show, Vidar Lønn Arnesen, Sputnik, Jan Thomas, Kristian Valen, Henki Kolstad har trukket mye folk, og ikke minst har mange dyktige små og store innenfor kulturfronten lokalt fått underholde på senteret.

Feirer med kake og moteshow
Men i dag lørdag 14. april er det altså 30 år siden senteret åpnet dørene for første gang i 1988, og det markerer de med å ønske sine kunder velkommen til feiring med gratis kake og kaffe kl. 12.00 denne lørdagen.

Og jubileumsfeiringen fortsetter neste helg med Trenddagene fra torsdag 19 til lørdag 21. april. Torsdagen klokken 18 blir det også moteshow med Katrine Sørland som konferansier.

Deler ut tre ganger 10 000 kr
Amfi Os deler i forbindelse med jubileet ut 30 00 kroner.

– I forbindelse med vårt 30 års jubileum gir vi bort kr. 30.000 fordelt på tre lokale lag/organisasjoner.

Du kan stemme på de 10 finalistene en gang i døgnet frem til 18. april ved å følge denne linken: https://a.pgtb.me/q3CFhP