​Air France satser i Bergen

Air France starter direkteflyvninger fra Bergen lufthavn Flesland til Paris. 


Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!

Det internasjonale flyselskapet Air France investerer nå i Norge, og annonserer onsdag at de vil etablere daglige direkteflyvninger fra Bergen lufthavn Flesland til Paris.

Airbus A319 operert av Air France vil lande på terminal 2F i Paris-Charles de Gaulle, som betyr full tilgang til alle Air France og KLM flyvninger internasjonalt.

– Vi er svært glade for at vi fortsetter veksten i Norge. Vi har sett en økning i trafikken til Paris fra Oslo, og vet at nordmenn elsker Paris. Den nye ruten vil utvide mulighetene for internasjonal turisme til Bergen og Vest-Norge – en av Nord-Europas vakreste destinasjoner med sine unike fjell og fjorder, sier Paul Terstegge som er General Manager i Air France KLM Nord-Europa.

Flyvningene vil starte i tide for sommersesongen, og første fly vil lette 26.mai 2018.

Flyvningene fra Bergen vil gå på ettermiddagen.

 

– Vi ønsker Air France sin nye direkterute til Paris hjertelig velkommen til Bergen lufthavn Flesland. Vi er glade for at Air France satser på Bergen nå når vi har åpnet ny terminal med både større kapasitet og fasiliteter vi er stolte av, sier Øystein Skaar, fungerende lufthavndirektør ved Bergen lufthavn Flesland.

–Paris er en kjent og populær destinasjon hos Vestlendingene, og fra Charles de Gaulles kan de også reise videre ut i verden gjennom Air France og KLM’s verdensomspennende rutenettverk. Relevante direkteruter er avgjørende også for innkommende turisme til vår region. Mange kommer for å se fjordene og reise videre fra Bergen til andre deler av landet. Vi har stor tro på satsingen til Air France, og vil gjøre alt vi kan for å bidra til at ruten blir en suksess, avslutter Skaar.