Flere hundre besøkte åpen dag

Og gjennomgangstonen blant de besøkende i tropehagen på Luranetunet var, «for et fantastisk sted».

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Da NyttiOs.com inntok Luranetunet 10 minutter før åpen dag startet klokken 15, var det allerede mange som var på plass i tropehagen, og i «Bambus bar» fikk de servert forfriskninger.

Prosjektleder for nybyggingen og einingsleder Aud Winsents informerte litt om både byggingen, statusen og fremdriften videre. De fortalte og at det var mulig å få se 1. etasje, men og 3. etasje hvor blant annet behandlingsavdelingen skal inn.

– Vi er veldig stolt over nybygget og tror det kommer til å bli fantastisk for både beboere, ansatte og besøkende når vi er på plass. Flyttingen fra sjukeheimen starter allerede i morgen, og i løpet av en ukes tid skal det meste være på plass, sier Aud Winsents til NyttiOs.com.

Les også: FOR EN FANTASTISK OASE TROPEHAGEN BLIR

Men det var tydelig at det var flere en de på huset som var stolte. Osingene var mektig imponert over det de så, ikke minst den fantastiske tropehagen.

– Det er blitt fantastisk her oppe, så jeg tror jeg bestiller meg et rom med det samme, sa en av de sikkert flere hundre som var innom den første timen når NyttiOs.com var tilstede.

Og de fikk kose seg i ro og mak rundt i nybygget, det eneste kravet var at «svensketøflene» var på plass utenpå skotøyet.

Og fikk du ikke anledning til å ta turen innom i løpet av de tre timene det var åpent hus denne denne søndagen, så er du også velkommen en annen dag.

– Tanken er nå at osingene skal kunne få ta turen innom og få se og prøve tropehagen. Og i kantinen ved hovedinngangen kan de dessuten få kjøpt kaffe, sjokolade og litt annet, sier Aud Winsents.