Spiller opp på nyttårsfest

«Ferdamann» er andre band ut på nyttårsfest i Nore Neset aktivitetshus i regi av Os live/ Osfest lille nyttårsaften.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

I september ble det klart at Os live/ Osfest ville arrangere nyttårsfest på lille nyttårsaften i Nore Neset aktivitetshus.

Totalt skal tre band spille opp, og «Gunslingers» ble lansert som det første bandet i september. Det andre bandet blir Ferdamann.

– «Ferdamann» er klar for lille nyttårsaften på Nore Neset. Det blir tre konserter fra kl. 21.00 til kl. 02.00. «Gunslingers» er også klar, og den siste artisten blir offentliggjort i november. Det er godt salg av billetter, sier Tor Egil Hylland i Os Live AS.

Om bandet
«Ferdamann» ble startet i 2001 av tekstforfatter og låtskriver Knut Gunnarson Haugland. Første album kom i 2005, «Dagane», som ble spilt mye på radiokanaler rundt om i Norge. Besetningen i bandet ble skiftet ut etterhvert og dagens «Ferdamann» består av Knut Gunnarson Haugland, Jan Gunnar Rosseland på gitar, Frode Andreassen på trommer og Jostein Fonnes på Bass. I 2015 kom album nummer to, «Ferdamann». Ferdamann har turnert både i Trøndelag og på Vestlandet de siste årene, og var senest å se på Tysnesfest 2017 her i våre trakter.