Mer film i høstferien

Lørdag er det klart for andre runde med film i Oseana i løpet av høstferien. 

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Lørdag kommer Bygdekinoen til Oseana med to spennende filmer, den ene for barna og den andre for voksne.

Først ut lørdag klokken 15 vises Elias og Storegaps hemmelighet (for alle).

Spennende og morsomme utfordringer står i kø for Elias, som har vokst siden sist vi så ham på kino.

SE trailer her!

I Storegaps hemmelighet kaster Elias loss mot ukjente farvann. Han får jobb som redningsskøyte i storbyen hvor han møter både fristelser og farer – og blir nødt til å bevise at han er en helt.

Og så er det klart for Snømannen klokken 17 med 15 års aldersgrense.

Hollywood-filmen er basert på Jo Nesbøs suksessroman «Snømannen», med Michael Fassbender i hovedrollen. En kvinne forsvinner sporløst, og alt som er igjen er en illevarslende snømann. Detektiven Harry Hole (Fassbender) og hans kollega, Katrine Bratt (Rebecca Ferguson), settes på den mystiske saken. Når enda en kvinne meldes savnet, innser de sammenhengen med en rekke uoppklarte, brutale mord noen år tilbake i tid. Seriemorderen er tilbake, og vedkommende slår til hver gang den første snøen faller.

Denne spennende thrilleren er regissert av Thomas Alfredson («La den rette komme inn», «Tinker Tailor Soldier Spy»), og produsert av Martin Scorsese. Filmen ble spilt inn i sin helhet i Oslo, Bergen og på Rjukan i Norge. I tillegg til Michael Fassender og Rebecca Ferguson, finner vi J.K. Simmons, Val Kilmer, Charlotte Gainsbourg og Jakob Oftebro i andre sentrale roller.

Unummererte billetter til filmene kan kjøpes i resepsjonen på Oseana.