– Det blir en kanonhelg med mye god musikk

Nynorsk rock, 60-talls rock og trekkspill i verdensklasse. Hannes Musikkbar byr på musikk tre dager til endes.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Et fast innslag på Hannes er jam om torsdagen, og der møtes musikkmiljøet i bygden.

– Vi har klart å skape et godt miljø om torsdagen hvor lokale musikere spiller opp, og der blir det mange fine sammensetninger, med alt fra våre mest kjente musikere og til de som spiller mest på «gutterommet», sier Bjørn «Bosse» Sigurjonsson.

Men det er omtrent blitt like fast at Hannes har live-musikk fredagen og lørdagen.

– Det er ikke mange fredager og lørdager vi ikke har hatt live-musikk etter vi åpnet, sier «Bosse», og kommende helg blir en kanonhelg som vi håper osingene får med seg, for da blir det mye god musikk, sier han.

Fredagen er det 68 EXPERIENCE som underholder på Hanne`s Musikkbar.

Powertrioen 68 EXPERIENCE har spilt sammen siden 2001. Musikken er vanligvis hentet fra det beste fra slutten av 60-tallet, som Jimi Hendrix, Cream, The Beatles, Rolling Stones, Fleetwood Mac og Pink Floyd.

Bandet består av:
Helge Nyheim: vokal og trommer
Arild Seim: gitar
Ole Amund Gjersvik: bass

– Det blir garantert god stemning med disse på scenen fredagen, sier «Bosse».

– Men vi har mer knall musikk å by på om lørdagen. Først en tidlig konsert med to av Norges fremste trekkspillere, Håvard Svendsrud og Øivind Farmen fra klokken 18-21.

Håvard Svendsrud og Øivind Farmen, har hatt sporadiske opptredener sammen de siste 20 år, både på radio, festivaler og konserter. Nå reiser de på en konsertturne sammen, med et perledykk i trekkspillmusikken hvor man får oppleve både konsertmusikk og en rekke kjente gammeldanslåter side ved side.

Og så har Hanne`s fått Verdsmannen Thorbjørnsen til å toppe det hele fra klokken 22 om lørdagen.

– Om du ikke har vært på konsert med eller hørt denne gjengen før, så kan jeg love at dette blir veldig bra, sier «Bosse».

Verdsmannen Thorbjørnsen (Ketil Thorbjørnsen) har turnert land og strand sammen med mange profilerte artister.

Men de siste to årene han laget egen musikk og turnert sammen med sitt faste band. Og mens det før ble tekster på engelsk, er det nå nynorsk som gjelder for Verdsmannen Thorbjørnsen.

– Jeg håper virkelig osingene kommer og får med seg dette. Det fortjener både Verdsmannen Thorbjørnsen og osingene, så hopp ut av godstolen i helgen, og få med deg herlig musikk på Hannes`s, sier  Bjørn «Bosse» Sigurjonsson til NyttiOs.com.

Fotball på Hanne`s
Og lørdag åpner Hanne`s også sportsbar med overføring av kampene mellom Liverpool – Manchester United klokken 13.30 og Leeds – Reading klokken 16.

Onsdag begynte arbeidet med å montere parabolanlegget, og lørdag skal signalene være klar til projektor som viser kamper på et stort lerret og til en tv i lokalene.

– Jeg har fått på plass lisenser, så fremover blir det både Champions League og engelsk fotball på Hannes`s, sier «Bosse».