Klar for Osfest?

Riggingen av arenaen på grusplassen har gått for fullt denne uken.


Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Søndag startet inngjerdingen av festivalområdet til Osfest og mandag begynte så smått scenen å ta form.

Når NyttiOs.com var innom arenaen torsdag ettermiddag var scenen på plass utvendig, og inne holdt frivillige og profesjonelle på med å montere lysrigger som skal opp i taket på scenen.

Ved siden av folkene som holdt på inne på scenen, gikk et par trucker i skytteltrafikk med utstyr til scenen som snart skal huse artister som Kream, Julie Bergan, Nico & Vinz, Erik & Kriss, TNT, med flere.

Ellers var teltet med baren i bakkant på plass som tidligere, mens nytt av året er et eget mattelt på minnepark-siden av arenaen.

– I år blir det ekstra telt oppe på banen, med tilgang til bar og mat, samt bord og stoler. Teltet er åpent for alle, melder Osfest.

Arrangøren håper og å få på plass et telt på siden mot Kløvertun. Og tanken er at dette skal fungere som tak over hodet hvis regnet skulle komme.

Les også: KOMMENTAR: Hvor er entusiasmen?

Og det ser dessverre ut som det kan bli noe regn og vind, spesielt fredagen.

YR melder for det meste oppholdsvær på dagen fredag, men det er meldt noe regn fredagskvelden, og dette melder også Storm. Begge melder ellers en del vind utover ettermiddagen og kvelden.

Lørdagskvelden melder YR opphold og lettskyet på kvelden, mens Storm melder noe regn. Også lørdagen melder de begge om en del vind.

Men osingene reiste til Bergen og fikk med seg Robbie Williams på Koengen for en uke siden i striregn, så da er de nok helt sikkert klar og kledd for å innta Osfest på grusbanen ved Os ungdomsskule fredag og lørdag.

Fredag klokken 18 starter Osfest med Testpilot, deretter Kream, Unge Ferrari, Jesper Jenset, Julie Bergan og Nico & Vinc.

Lørdag klokken 17. 30 starter Major Leap, deretter Mighty Magnolias, Blest, Postgirobygget, Erik og Kriss og TNT.