Nico & Vinz kommer til Osfest

Mens Madcon utsetter til 2018.

Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook

Suksessduoen Nico & Vinz er klar for å spille på Osfest fredag 11. august, mens Madcon må utsette til Osfest 2018.

– Madcon, som hadde gledet seg stort til å spille på Osfest i år, blir utsatt til 2018 på grunn av privat anliggende. Popduoen Nico & Vinz er det nærmeste man kan komme hitgarantister i Norge og det blir garantert god stemning når de entrer scenen på Osfest, melder festivalen i en pressemelding.

Nico & Vinz
Den norske suksessduoen Nico & Vinz ble verdensberømte da låten «Am I Wrong» herjet hitlistene i 2014 og har siden den gang fortsatt å levere hit på hit.

I 2014 fikk den Spellemannsprisvinnede-duoen sitt internasjonale gjennombrudd med superhiten «Am I Wrong» som suste inn på topplistene verden over med en førsteplass i Storbritannia, fjerdeplass på den offisielle hitlisten i USA, og Topp 10 i over 20 land. I Norge lå låta inne på VG-lista i over 24 uker. Ytterst få norske artister kan vise til en lignende internasjonal suksess og kun Aha-klassikeren «Take On Me» har nådd høyere opp på den amerikanske hitlisten. I USA har Nico & Vinz opptrådt på en rekke av de store talkshowene, deriblant David Lettermans «Late Show», The Ellen Degeneres Showm og hos Jimmy Fallon.

– 11. august flyr de fra LA til grusbanen på Os og de kommer til å lage et forrykende show på Osfest 2017!Artister fredag 11. og lørdag 12. august på Osfest:

Fredag 11. august
Testpilot
Kream
Unge Ferrari
Jesper Jenset
Julie Bergan
Nico & Vinz

Lørdag 12. august
Majorleap
Mighty Magnolias
Blest
Postgirobygget
Erik og Kriss
TNT