Måtte avlyse Alan Walker

Kraftig vind gjorde at festivalledelsen på Tysnesfest valgte å runde av like før Alan Walker skulle på.

Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook

Som fredagen, var det også lørdagen over 7000 mennesker inne på Gjerstad arena, og mange av disse gledet seg til headlineren, bergenske Alan Walker,  som skulle avrunde nok en suksessfull Tysnesfest.

Men værgudene ville det annerledes. Like før han skulle på, valgte ledelsen av Tysnesfest å avlyse av sikkerhetsmessige grunner.

– Tysnesfest måtte i kveld ta ein beslutning om å stenge Gjerstad arena like før Alan Walker skulle gå på scenen. Dette på grunn av svært kraftig vind som utgjorde ei fare for sikkerheten til publikum. Vi er veldig leie oss for dette, men vi må alltid sette sikkerheten til publikum fremst, melder festivalen på sin Facebookside.

Les også: – Slår alle rekorder

Også Alan Walker er lei seg for at han ikke fikk spille for fansen.

– Jeg og mitt crew hadde gledet oss veldig til å endelig få spille på hjemmebane. Det var derfor utrolig trist at festivalen måtte kansellere vår avslutningskonsert i kveld på grunn av ekstreme værforhold. Håper vi sees en annen gang, skriver han på sin Instagram i natt.

Det dukket opp flere skuffede kommentarer på sosiale medier etter avlysningen, men de fleste hadde forståelse for at dette ble gjort.

– Det var en trist beskjed å få etter å ha ventet på den siste konserten hele kvelden i regn og vind. Men klart sikkerheten skal komme først, så er likevel glad for at Tysnesfest tok valget om å avslutte kvelden, skriver en Alan Walker fans på Facebook.