Nytt lokalt reiseselskap lanserer matreiser til Spania

Han var en av grunderne til Vital Tour. I dag lanserer Hans Parnefält det nye selskapet Os Travel.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Hans Parnefält har en lang fartstid i reiselivsbransjen, har bodd på Kypros i mange år og var med på å starte suksessbedriften Vital Tour her i Os.

Etter noen år i Os Turn fotball, er Hans tilbake i reiselivsbransjen med sitt nye selskap Os Travel som har fått kontor i «turistinformasjonskiosken» ved Peppes.

Ved siden av at Os Travel skal selge inn Os og omegn som reisemål, blir det også fokus på den store vide verden

– I anledning av markedsdager og St Hans åpner Os Travel og lanserer sine nye matreiser til Tarragona i Spania, sier Hans Parnefält i en pressemelding.

Tarragona er en by i det sørlige Catalonia, i Spania. Den er hovedstaden i comarca Tarragonès og i provinsen Tarragona. Romerne gjorde byen til hovedstad i provinsen Tarraconense, noe man finner mange rester fra den dag i dag, i form av ruiner, blant annet et amfiteater og en mur

– I samarbeid med Evas mat som har importert olivenolje fra Catalunya i et par års tid og som ved 2 tilfeller har hatt olivenolje produsent  Santiago Recasens på besøk i Os lager vi nå reiser til Tarragona og den catalanske landsbygden der vingårder og olivenlunder slåss om plassen.

Det er konen Eva Størksen som blir reiseleder på de første turene, og også hun har lang erfaring fra reiselivsbransjen.

– Med Eva som reiseleder bor vi i den gamle hovedstaden fra romertiden – Tarragona, 2 vingårder med forskjellig karakter, og Santiagos olivenlund der han i mange år har arrangert fester for sine venner fra nært og fjernt. I år får vi være med på foredrag og fest.

I september går det første 4 avgangemne til Spania og Tarragona i regi av Os Travel. To av turene er miniuker, mens to er weekendturer.