En rolig markedsstart

I dag og lørdag fortsetter Marknadsdagane i «nye» flotte Os sentrum. (BILLEDSERIE)

 

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Da NyttiOs.com var i Os sentrum torsdag morgen var det stor aktivitet blant utstiller med å få på plass utstilling, og for noen tak over hodet.

Selv om det er kommer på plass baldakiner flere steder Is Os sentrum, er det ikke kommet glass i alle. Utenfor blomsterbutikken, frisøren og bokhandelen på torget, mangler det fremdeles glass i deler av baldakinen, så da var det «partytelt» som måtte gjøre nytten som tak.

Andre steder i sentrum hadde utstillere fått plass under baldakinene, men mange sto også under telt.

Når NyttiOs.com var i Os sentrum igjen ut på ettermiddagen, var det også en del skuelystne og handlende, og stemningen var god, selv om det var litt vått og grått.

Og som vi har skrevet tidligere, senterlederen lot torget få være i fred, og så er utstillerne plassert i gatene inn til sentrumskjernen og på Telthusplassen.

Les også: Sjekk ut gitarhytten til Jostein!

Torsdag var sentrum fylt opp med stands fra lokale lag, boder med t-skjorter, belter og hatter, stand med vesker, Jysk var på plass, Herbalife som er blitt store i Os var på plass, Livskvalitet Vartun oppfølgingssenter var på plass med produkter de har  laget, flere boder solgte god thai-mat og treningssenteret i Os næringspark var på plass for å promotere senteret og Evas mat var der med oljer og andre produkter fra Middelhavet.

Den islandske fiskeren som til høsten skal åpne fiskebutikk på Elvebakken var på plass med smaksprøver av røkt torsk, laks og hval og han fikk god respons og solgte godt.

Marknadsdagane fortsetter i dag og i morgen med rundt 40 utstillere på plass i Os sentrum.

Været torsdag var ikke det beste, men heller ikke det aller verste, og det ser ut til å bli noenlunde det samme i dag.

Sentrum er åpen fra klokken 10-18, og parkere kan folk gjøre på grusbanen ved Os ungdomsskule.