Best Os har åpnet karosseriverksted

20 år etter at de startet ved Byvegen er Best Os i gang med å ta karosserireparasjoner, lakkering, og reparasjon og lakkering av felger.

 

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Familiebedriften Os servicesenter (Best Os) med Rolf Tveit i spissen, overtok for 20 år siden den gamle Shell-stasjonen ved Byvegen på Os.

– Vi tok over stasjonen i 1997. I et halvt år drev vi Shell-stasjonen og Essoen på Os parallelt , men etterhvert kunne vi konsentrere oss fullt og helt om Shell-stasjonen, som senere ble til Best Os, sier Rolf Tveit til NyttiOs.com.

Fra de tok over har de ved siden av bensinsalg og butikk også hatt et bilverksted, som for fem år siden fikk et kjempeløft.

– Vi bygget på og utvidet både butikk og verksted og fikk på plass to vaskehaller i 2012, og kunne åpne like før jul det året, sier Tveit.

Ny flott lakkboks er på plass i karosseriverkstedet. FOTO: Jan Petter Svendal

Har tatt i bruk nytt karosseriverksted
Men det stopper ikke der for Best Os, for nå har de også fått på plass et eget karosseriverksted.

– Vi har holdt på det siste året med å pusse opp og gjøre klart det nye verkstedet, og tok det i bruk i begynnelsen av mai.

– Vi har investert i en ny rette-jig og har fått på plass en ny flott lakkboks, og kan nå tilby reparasjon av karosseri, lakkskader, og selvsagt lakkering, sier Rolf Tveit.

Og det er et strøkent karosseriverksted Rolf Tveit stolt viser frem til NyttiOs.com.

– Vi har ansatt en dyktig mann på karosserireparasjoner, og han er opptatt av å ha orden på arbeidsplassen, derfor er det så strøkent her.

Nå kan Best Os også rette og lakkere felger. FOTO: Jan Petter Svendal

Med det nye verkstedet på plass, kan Best Os også tilby reparasjon og lakkering av felger, sliping og bytting av frontruter og polering av billykter som er blitt matte.

– Nå er vi endelig i gang, så det er bare å slå på tråden eller stikke innom oss i Jordmorsvingen, avslutter Rolf Tveit hos Best Os.