«Gustav» passer på!

– Jeg bare måtte kjøpe gorillaen, sier Marianne Holmefjord som sørger for at torget på Os er blitt en vakker oase.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

De fleste som er innom Os sentrum har fått med seg hvor flott det har blitt, og veldig mange har lagt sin elsk på floraen på torget.

Og det er Marianne Holmefjord hos Os blomsterservice som skal ha æren for at det er så flott.

– Det er blitt så flott i sentrum og jeg føler at det kommer mye mer folk, og da er det kjekt å pynte opp litt mer utenfor butikken, sier Marianne Holmefjord til NyttiOs.com.

Har du flere kunder innom nå enn tidligere?

– Jeg føler at det kommer mer folk nå enn tidligere, men så er også mai og juni to gode og viktige måneder for oss, sier hun videre.

– Måtte bare ha den
I den flotte blomsterprakten på torget har det også dukket opp noen artige pyntegjenstander og blomsterpotter. Men det er nok gorillaen som får mest oppmerksomhet.

– Jeg er til Lillestrøm på messe et par ganger i året, og sist jeg var der dukket gorillaen opp, og den måtte jeg bare ha.

– Det er mange som har vært innom og spurt om å få kjøpe den, men han er ikke til salgs, men navn har han fått.

– Jeg utlyste en liten navnekonkurranse hvor det kom inn mange gode forslag. Men en kunde foreslo «Gustav», og det er nå blitt navnet på Gorillaen.

– Stjal en klase med bananer
Og «Gustav» passer på området hele døgnet.

– Det har heldigvis ikke vært verken tyveri eller hærverk, og det setter jeg stor pris på.

– Det vil si, i går hang jeg opp en klase med bananer ved «Gustav» og de forsvant.  Kanskje var det «Gustav» som spiste dem?

– Folk er positiv
Marianne forteller ellers at hun får masse positive tilbakemeldinger på at det er så mye flotte blomster og planter på plassen foran butikken.

– Jeg liker ikke å fremheve meg selv, men synes selvsagt det er kjekt med alle de positive tilbakemeldingene, sier Holmefjord.

Og hun har stor tro på fremtiden for Os sentrum.

– Jeg føler at det nå er mye folk som bruker Os sentrum, og de er positiv til endringene.  Jeg har stor tro på fremtiden for Osøyro, sier hun.