Ikke spesielt innbydende

Får du veldig lyst til å sette deg ned i kaoset av bord og benker på hurtigbåtkaien?


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Det er for tiden mye fokus på å skape liv på nye og flotte Os sentrum.

En viktig del av sentrum er jo også områdene rundt, hvor gartnerne i Os kommune gjør en kjempejobb med å pynte med blomster og holde orden.

Men ikke alt er like vellykket. På hurtigbåtkaien ved Peppes står det en masse bord og benker som Os kommune eier, men det ser ikke ut som det er meningen at noen skal sette seg ned der.

Benkene og bordene er stuet sammen som om de snart skal hentes og lagres, og boss og sigarettsneiper ligger slengt rundt.

– Ser problemet
NyttiOs.com var i kontakt med teknisk i Os kommune for ett år siden om dette, og fikk da til svar at de skulle får ordnet på det, men ikke så mye har skjedd i ettertid.

Når NyttiOs.com i dag kontakter teknisk sjef i Os kommune, Marianne Kramer om dette, lover hun å få gjort noe med det.

– Vi har lite folk ute, og de skal rekke over veldig mye i løpet av arbeidsdagene. Men jeg ser problemet du viser til, og vil prøve å få gjort noe med det ganske snart, sier Mraianne Kramer.

Bordene og benkene fortjener ikke bare å bli flyttet utover, men kanskje også en puss og et strøk med olje.

– Vi får se hva vi rekker å få til, avslutter Kramer.

Halvannen time etter at NyttiOs tok en telefon til Marianne Kramer mandag formiddag om bordene og benkene, var det gjort mye bra på hurtigbåtkaien.

Bord og benker er nå fordelt pent og pyntelig nedenfor uteserveringen til Peppes, og plutselig ble det så mye mer innbydene å se til både for osinger og tilreisende som kommer med hurtigbåten.