Hatt en het og flott mai-dag?

25 grader i dag. Det blir ikke like varmt fremover.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Det har vært meldt i noen dager at lørdagen skulle bli heit, skikkelig heit. Men vi trodde vel ikke helt på det før vi fikk kjenne det.

Lørdag ettermiddag var målte NyttiOs.com 25 grader i Varåsen og 23 grader i Vargavågen.

Og heller ikke sjøen var verst denne varmeste dagen så langt i 2017. NyttiOs.com målte 15 grader i sjøen i Varga i ettermiddag, og dukkertene var rett og slett veldig forfriskende på en veldig varm lørdag.

Og ser vi videre fremover, så går det mot en søndag med ganske bra vær, men og fare for litt regn, og med en temperatur på rundt 20 grader.

«Sørlig bris, frisk bris på kysten, om ettermiddagen skiftende bris. For det meste skyet, fra om morgenen enkelte regnbyger, kan hende med torden. Fra utpå kvelden nordvestlig opp til frisk bris på kysten. Enkelte regnbyger, vesentlig i ytre strøk. Lokal tåke», melder Yr.

Også mandagen kan temperaturen bli opp mot 20 grader på ettermiddagen, men det blir en del skyer, og det er fare for noen byger i indre strøk.

Videre utover i uken ser det ut til at temperaturen faller til 10-12 grader, og det er fare for noe regn tirsdagen og onsdagen.

Den første juni-dagen ser ut til å bli ganske bra, men ikke den store varmen.