Blest kommer til Osfest

Tidligere Vamp-medlemmar kommer til Osfest med nytt band lørdag 12. juni. 

Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!

– Vi er stolt av og få Blest til Osfest 12. august med fullt band, sier Tor Egil Hylland som reiste til Haugesund då Blest hadde realeasekonsert i Festiviteten 1. april.

Blest
Blest er et nytt band med de tre som sluttet i Vamp for tre år siden. Paul Hansen (sang, gitar), Carl Øyvind Apeland (bass) og Torbjørn Økland (gitar).

Mange av tekstene er skrevet av Ingvar Hovland, som også sto bak «Månemannen», «Liten fuggel» og mange andre for Vamp. Et par andre tekstbidrag kommer fra Gaute Sortland fra Bergen Mandolinband. De har også satt melodi til Inger Hagerups «En liten vise», som nesten høres ut som den var skrevet for å bli behandlet av Blest.

Blest har ikke hvem som helt med seg på fele – både Marie Klåpbakken og Nils Økland, og ellers spiller en lang rekke gjengangere som Geir Sundstøl og Erland Dahlen i den utvidede besetningen. Blest er smakfullt produsert av Thom Hell, som også synger og spiller med.

Aller finest er låten «I dine sko», en tekst som høres ut som den stikker litt dypere enn resten. Hadde det ikke vært for at de må begynne om igjen med et nytt merkenavn hadde Blest allerede vært en garantert folkekjær suksess. De som har fulgt Vamp vil nok kjenne igjen musikkstilen.

Klart for OSFEST 2017
Forberedning til Osfest 2017 er i rute, og festivalen blir arrangert for fjerde år i Os sentrum. Os Kommune og lokalt næringsliv er med og støtter festivalen som blir 11. og 12. august. Programmet er klart, og forhåndssalget av billetter har en økning på ca. 40 % pr. 1. mai i forhold til 2016.

Programmet til Osfest 11. og 12. august er dermed klart.

Fredag 11. august

Testpilot

Kream

Unge Ferrari

Jesper Jenset

Julie Bergan

Madcon

Lørdag 12. august

Majorleap

Mighty Magnolias

Blest

Postgirobygget

Erik og Kriss

TNT

Konserter fra kl. 18.00 til kl. 02.00. (festivalområdet åpner kl. 17.00)