På kino i helgen!

Animasjonsfilm om spurven Richard og Kong Arthur vises i Oseana denne helgen.

Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!

Søndag 14. mai klokken 16 og 19 er det satt opp to filmer i Oseana i regi av Bygdekinoen.

Billetter til filmene kjøpes i Oseana.

Kl 16:00, Richard Storken  (Aldersgrense: 6 år)
Den foreldreløse spurven Richard vokser opp i en storkefamilie, og tror derfor at han er en av dem. Når storkene trekker sørover til Afrika om høsten, må de forlate Richard, en liten spurv vil ikke overleve den lange reisen. Men Richard er en modig fyr, og bestemmer seg for å følge etter.

SE TRAILER HER!

Richard vil bevise at han er en stork, bare litt annerledes. Han allierer seg med den forvokste pygméugla Olga og diskoundulaten Kiki – sammen haiker de gjennom Europa med buss, tog og båt, på jakt etter Richards familie.

Filmen hadde verdenspremiere på Berlinalen i februar, hvor den konkurrerte i barnefilmprogrammet. Den ble også vist på TIFF kids, var åpningsfilm under Barnefilmfestivalen i Kristiansand og er nylig tatt ut til prestisjetunge Annecy-festivalen.
Filmen er solgt til over 150 land.

Kl 19:00, King Arthur: Legend of the Sword (Aldersgrense: 12 år)

Når Arthurs far blir drept, Vortigern (Jude Law), tar Arthur sin onkel tronen. Etter ranet av sin fødselsrett, og uten anelse om hvem han virkelig er kommer Arthur seg fram på den harde måten i bakgatene i byen. Men en dag blir livet hans snudd opp ned, og han blir tvunget til å erkjenne sin sanne arv … enten han liker det eller ikke.