Innvier «nye» Os sentrum

Lørdag er det klart for vårslepp og restaurant-åpning i Os sentrum.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Det har skjedd veldig mye i Os sentrum siden sist vårslepp for ett år siden. Nytt granittdekke er ferdig lagt og nye baldakiner er snart ferdig montert, og på torget er et nytt restaurantbygg på plass, med uteplass på taket.

Lørdag blir det på en måte innvielse av alt det nye, det vil si, baldakinene blir det kanskje ikke bruk for, med tanke på at det loves godt vær.

Det er klart for vårslepp på lørdag. Os sentrum lover en innholdsrik lørdag med marked, restaurantåpning på torget, ballongslipp og moteshow.

Planting av poteter i Os sentrum
Os Bondelag fyller 150 år i år og ønsker å markere dette gjennom hele året.

Første stunt ut fra Bodenlaget blir under vårsleppet på lørdag. Da skal de plante poteter i settekasser rundt i Os sentrum. Og ut i mai vil det bli plantet kål i settekasser i sentrum.

Her ser du værvarselet for helgen!

Ny nettside
Os sentrum har ellers fått ny nettside, og der kan du lese om arrangementer, Liv på Øyro, butikker og om sentrumsforeningen.

Noen dager før vårsleppet, er ikke fullstendig program på plass på de nye sidene og heller ikke på deres Facebooside, noe det selvsagt burde være, men vårslepp blir det altså fra lørdag morgen, i «nye» flotte Os sentrum.