Fullbooket i en måned fremover

Nå ber politiet i Os osingene om å sjekke de andre passkontorene for timer. Og dette kan gjøres på nett.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Det er bare et par uker siden vi sist skrev om lange ventelister for å få time til å utstede pass i Os.

Men politiet i Os får veldig mange henvendelser på telefon fra publikum om timeforespørsel, og går derfor ut igjen og ber publikum om å sjekke og bestille time på nett på et av de andre passkontorene.

– Vi har oppbestilt timer for pass i over 30 dager fremover, og ber derfor folk om å sjekke for ledige timer på nett hos ett av de andre kontorene, for eksempel hovedkontoret i Fyllingsdalen hvor det er flere ledige timer enn vi har på Os, sier Åsta Bakke-Mjelde ved Os lensmannskontor til NyttiOs.com.

Må bestille time på nett
Før kunne man dra til politiet og bestille pass innenfor vanlig åpningstid. Det kan man også i fremtiden, men da må det bestilles time på forhånd via nettsiden til politiet, og altså ikke via telefon.

Her kan du bestille pass!

 

Fra 1. mars var det altså definitivt slutt på «drop-in»-timer på passkontorene i Os, Bergen, Sotra, Askøy og Nordhordland.

Og skal du ha pass raskt, må du bestille tima på nett hos hovedkontoret i Fyllingsdalen, men det er og mulig å sjekke på nett om Sotra, Askøy eller Nordhordland har ledige timer i det nærmeste.

– Sjekk hvor der er ledige timer på passsidene til politiet på nettet, og bestill der. Det er ikke hjelp i å ringe oss for å prøve å få time.