– Et fantastisk engasjement – tusen takk

Søndag var det både giverglede, fotballtreninger og besøk av Tommy Nilsen som startet Karamba i Brasil.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

I forbindelse med at Jadakameratene IL gikk til innkjøp av nye drakter til alle spillerne, ønsket de å finne et veldedig formål de kunne donere gammelt utstyr til. De valgte seg Karama i Brasil

– Vi har masse utstyr som ikke lenger kan brukes og ønsker derfor å støtte Karanba som vil ha stor glede av dette, skrev Christoffer Kobbeltvedt i klubben på Facebooksiden til «Innsamling til Karamba» i slutten av mars.

En måned senere har dettte blitt et stort prosjekt hvor både klubber i Os og ellers i Bergensområdet har bidratt med drakter og sko.

Fotballspilleren Tommy Nilsen startet Karamba
Karamba er en frivillig driftet organisasjon med hovedbase i en av de fattigste bydelene i Rio, São Gonçalo, med ca 1,2 mill innbyggere. Gjennom 10 års arbeid har Karanba utviklet skole/utdanningstilbud, yrkesopplæring og arbeidsformidling i bydelen, med fotball som utgangspunkt.

Søndag mellom klokken 12 og 14 inviterte Os Fotball, Jada-kameratene og Karanba til fotballtrening og sosialt samvær for barn og unge i alderen 1-7- klasse på Kuventræ.

Les mer om Karamba her!

Godt besøk
Og det ble veldig godt besøk på Supersøndagen.

– Det har kommet så mange at vi har lagt opp til to foredrag med Tommy Nilsen fra Karamba, sier Elisabeth Nedrelid i Os Fotball til NyttiOs.com.

Hun forteller og  at det har kommet inn mye utsyr.

– Vi har akkurat kjørt vekk masse utstyr, men det kommer staig inn mer, sier hun og viser til noe som er plassert i gangen på klubbhuset.

Men før foredragene, ble de unge guttene og jentene trent av blant annet Hassan El Fakiri som er trener for A-laget til Os.

– Det er god stemning og veldig kjekt her ute på treningsfeltet, sier Hassan til NyttiOs.com mellom slagene.

– Tusen takk
Tommy Nilsen som startet Karamba for rundt 10 år siden er over seg av begeistring for engasjementet.

– Det er et fantastisk engasjement som er blitt satt i gang, og det beyr så mye for oss i en veldig utfordrende periode økonomisk, sier Tommy Nilsen til NyttiOs.com.

– Og du må huske å få med at vi er så takknemlig for alt utstyret som er kommet inn, TUSEN TAKK til alle, sier han.