Tre lokale artister til Osfest 11. og 12. august 2017

Osfest skal være en festival også for mindre kjente band og lokale artister.

Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!

– Vi er stolt av å presentere tre lokale artister til Osfest 11. og 12. august. Mighty Magnolias og Majorleap spiller lørdag 12. august.

– Testpilot spiller fredag 11. august og er første artist på Osfest 2017. Kl. 18.00. fredag tester testpilotene scenen.

Alle tre artistene er aktuell med nye plater og nye låter blir spilt på Osfest.

Mighty Magnolias
«Magnolias er en vakker plante, og det kan man også si om musikken til Mighty Magnolias – et band ulik de fleste her til lands» – Dagbladet

Mighty Magnolias ble startet av låtskriver Emil Nordtveit. Med seg har han det meritterte søskenparet Ine Tumyr på perkusjon og vokal, Stian Tumyr på trommer, samt brødrene William og Erik Rolland på henholdsvis bass og gitar.Majorleap

Majorleap er et band som er på vei opp og frem! Musikken er melodisk pop/rock med en høy dose av energi og formidling!

Majorleap er etter en intens vinter og vår i studio endelig klar med nytt album. Albumet som har fått tittelen ”The Idealist” som består av seks selvsnekra låter i folk/pop/rock segmentet, hvor de har hentet inspirasjon ifra flere steder og hendelser – som har preget bandet og medlemmene privat de siste årene.

Albumet ”The Idealist” ble sluppet 3. februar 2017 både elektronisk og på Vinyl. Platen har fått strålende anmeldelser fra Gaffa og Bergenmagasinet. Gaffa gav platen 5 stjerner og skriver: «Imponerende debut fra Bergen. Skal du bare høre én plate fra Bergen i år, så bør du velge deg Majorleaps imponerende debutplate The Idealist uten å se deg tilbake». Bergenmagasinet trillet 6 på terningen og skriver: Fire musikere fra Osterøy og en fra Værlandet har funnet sammen som MajorLeap, et nytt band som plasserer seg trygt i et prog/folk pop-landskap. De minner litt om gode gamle Martin Stephensson & The Daintees, med noe av det samme smittende humøret i låtene.»

Testpilot
Med tittelen «ÅRETS ROCKELÅT 2016», kåret av Rockman.no sine 25 000 lesere i januar 2017, og et ferskt album i baklommen er bergensbandet Testpilot klar Osfest.

Platen «Chuck Yeager» har blitt strålende mottatt i lokal presse med bl.a. terningkast 5 i Åsane Tidene:

«For dette er tungt, tøft og med en innstilling som kan slå deg så hardt i bakken at det lukter svidd, noe de til gangs beviste da de rocket Inside med sitt releaseparty tidlig i november» (Erik Madsen)

Heavymetal.no kommenterte følgende:
«Bandet har et par aspekter som taler sin sak; Produksjonen, som er veldig bra lagt til musikken, og attityden, som når de legger seg på det røffeste oser».

-«De ligger helt i grenselandet noen ganger i å være hardrock og rock, mens det er enkelte små detaljer som riff og noe vokal som flørter med metallen. Jeg liker slike band» (Yngve Moum Johanessen)

I kåringen av «Årets Rockelåt 2016» slo altså Testpilot knockout på flere storheter som Metallica, Volbeat, Kvelertak mm.