Handlende kan bidra med påskemat

Hjelp til å hjelpe Os og Fusa har handlevogner ute i flere butikker, hvor osinger kan bidra med påskemat til de som ikke har så mye.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Før påsken i fjor ble det satt ut handlevogner i butikkene i Os, hvor handlende kunne bidra med påskemat og pynt som gikk til de som ikke har så mye å rutte med i bygden. Det samme har vært gjort før jul.

Og nå har «Hjelp til å hjelpe Os og Fusa» igjen plassert ut handlevogner i de fleste dagligvarebutikkene i Os.

«Nå er det satt opp merkede innsamlingsvogner på alle matbutikker i Os. Like ved kassene. For påskemat og påskepynt. Finner du ikke vognen i nærheten av kassene. Så spør betjeningen om hvor den står. Håper på en god påske for mange.», melder «Hjelp til å hjelpe Os og Fusa» på sin Facebookside.

Om «Hjelp til å hjelpe Os og Fusa»
«Hjelp til å hjelpe Os og Fusa»hjelper mennesker som er kommet i en vanskelig situasjon eller som har vanskelig for å få endene til å møtes i det daglige. De prioriterer de med små barn først. Men prøver å hjelpe alle. Der kan du få hjelp til klær, mat, ting du trenger i huset.

Om noen vil donere penger, så er kontonr 1207.35.76529. Merkes med påske.

Evy Søfteland er en sentral dame i «Hjelp til å hjelpe Os og Fusa». Hun er også å treffe ukentlig på stand i dagligvarebutikker og til tider på Amfi Os, hvor hun selger bokser med kaker og karameller. Og selvsagt går også overskuddet på dette salget til de som ikke har så mye å rutte med.