Jadakameratene samler inn klær og utstyr til Karamba

Nå utfordres alle klubber i Os til å bidra med utstyr til fotballprosjektet som har hjulpet mange i Brasil.

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

I forbindelse med at Jadakameratene IL har gått til innkjøp av nye drakter til alle spillere, ønsket de å finne et veldedig formål de kunne donere gammelt utstyr til.

– Vi har masse utstyr som ikke lenger kan brukes og ønsker derfor å støtte Karanba som vil ha stor glede av dette, skriver Christoffer Kobbeltvedt i klubben på Facebooksiden til «Innsamling til Karamba».

Fotballspilleren Tommy Nilsen startet Karamba
Karamba er en frivillig driftet organisasjon med hovedbase i en av de fattigste bydelene i Rio, São Gonçalo, med ca 1,2 mill innbyggere. Gjennom 10 års arbeid har Karanba utviklet skole/utdanningstilbud, yrkesopplæring og arbeidsformidling i bydelen, med fotball som utgangspunkt.

Karamba er medlem av Innsamlingskontrollen og støttes av UDI

Les mer om Karanba her!

Utfordrer klubber og privatpersoner i Os
Jadakameratene IL utfordrer nå alle klubber i Os til å være med å bidra til Karamba, som de har vært i kontakt med.

– Etter å ha vært i kontakt med Karanba og fått et innblikk i hvor stort behovet for utstyr er, ønsker vi å gå ut til alle fotballklubber/idrettslag i Os og mobilisere til en større innsamling. Vi tror det er masse utstyr både i klubbene og de tusen hjem som ikke brukes mer. Dette kan være med på å gjøre arbeidet til Karanba enda bedre.

Jadakameratene IL kommer til å legge opp til innsamlingsdager neste uke (tirsdag/torsdag) og har fått lagringsplass av kommunen i den gamle brannstasjonen.

– Flott hvis alle leverer inn utstyr til sine tilhørende klubber eller samler inn på annen måte frem til dette. Husk at dette ikke kun gjelder klubbutstyr. Alt som er i grei stand (eks Barcelona-drakter som har blitt for små, fotballsko etc) kan leveres, avslutter de.