– Nå trenger vi bare masse folk

Det har blitt staselig langs «hovedalléen» i Os sentrum.

 

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

På den ene siden har baldakinene vært på plass noen uker, men sist uke begynte også den andre siden å ta form,

Og denne uken kom glasset på plass på den siden hvor Nordisk Rom holder til, så nå er det «tett hus».

– Nå trenger vi bare å få på plass en masse folk under taket, så blir det liv i sentrum, sa en forbipasserende da NyttiOs.com var nede i Os sentrum for å ta bilder onsdag kveld.

Joda, det har skjedd mye i sentrum. Først kom nytt granittdekke og vi fikk store rene flater, og litt cowboy-parkering, som i gamle dager. Men det var flott med de store flatene.

Så kom den første baldakinen. Ja, dette blir fint, men hvordan blir det når det kommer en baldakin på andre siden også, blir det veldig dominerende og litt trangt?

Nå er den kommet på plass der også, og vår konklusjon er at det egentlig blir bra med plass på veien mellom, og blir det enveiskjørt gate, ja, så blir det absolutt plass.

Men nå har vi vært nede når det var lite trafikk, og ingen parkerte biler. Blir nok litt trangere når det skal parkeres og kjøres i gaten.

Flott er det uansett at Os sentrum får et skikkelig løft, så får vi se om dette skaper mer liv på Øyro. Men da trengs det nok mer enn bare en haug med restauranter, som i verste fall tar knekken på hverandre.