Vil utvide fortauet for å få plass til uteservering

Nye leietakere skal inn i lokalene til «fiskarlepsøyen» med konditori og musikkbar.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Etter at «fiskarlepsøyen» rundet av har det vært prøvd mange konsept i lokalene i Brugata. Fiskebutikken, Gastronomen, Big Chef og Happy time har prøvd å få til butikk/ serveringstilbud i lokalene hvor Lepsøyen hadde fiskebutikk, men alle har lagt inn årene. De to sistnevnte etter bare noen få måneder.

Nå er et nytt konsept på gang, og det dreier seg om konditori og musikkbar. Og det er lokale krefter som står bak Hannes Konditori & Musikkbar AS.

I lokalene er de i gang med å gjøre klart for det nye konseptet, men de ønsker også å kunne tilby sine kunder å sitte ute.

Gastronomen hadde i sin tid noen få bord på utsiden av vinduene, men det fungerte dårlig siden det også skal være plass til fotgjengere.

Nå søker Hannes Konditori & Musikkbar AS Os kommune om å få lov til å utvide fortauet utenfor lokalene, slik at de kan få plass til noen bord.

I søknaden til Os kommune skisserer de å få bygge 1 meter ut på et strekk på ca 12 meter. Da vil det fremdeles bli fortau forbi lokalene, men de kan plassere bord på det 12 meter lange partiet som er forlenget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s