De nye store stjernene fra Os er klar for Osfest

Kream og Jesper Jenset spiller opp på grusbanen ved prestegården i august.

Få nyhetsoppdateringer fra  NyttiOs på Facebook!

Både Kream og Jepser Jenset er artister som er veldig i tiden, og vokser veldig fort.

– Vi er veldig stolt over å kunne presentere disse to artistene på Osfest 2017. De skal spille fredag sammen med Julie Bergan, Unge Ferrari og Madcon.

– Det er vel ikke annet å si enn at det blir et show Osøyro seint vil glemme.

KREAM
Kream består av brødrene Markus og Daniel Slettebakken som begge er oppvokst i Os og startet å produsere låter i svært ung alder. Kream er et prosjekt hvor de har hovedfokus på energisk dansemusikk med vekt på klassisk låtskriving.

Duoen har laget flere remixer som er blitt strømmet flere millioner ganger. De har også produsert flere låter selv. Som «Love You More,» «Another Life» med Mark Asari og deres siste singel «Tapet Up Heart» (Hør her)har allerede fått over 55 millioner streams på spotify.

– Både Markus og Daniel gleder seg stort til å spille på hjemmebane og de har lovet et forrykende show!

Jesper Jenset
Jesper kommer fra Norges vestkyst og byen Molde – kjent som “Rosenes By”. Han spiller både guitar og keys, i tillegg til å skrive og produsere musikk. Han er 100% dedikert til musikken, og har utviklet seg til å bli en av Norges mest fremadstormende artister.

Jesper har allerede bygget opp en solid fanskare med over 66.000 følgere å Instagram, og har to år på rad spilt foran 80.000 hylende fans på VG-lista showet i Oslo.

Med et nytt image og sound fikk Jesper sitt store gjennombrudd med hitlåten “High” (Hør her) i 2016. Låten har over 10 millioner streams på Spotify, og tronet på toppen over de mest spilte låtene på P3 i sommer, i tillegg til å ligge høyt på listene blant de største radiokanalene.

  1. november slapp Jesper sin nyeste singel “Lies” (hør her).