Erik og Kriss kommer til Osfest

img_0840-2Og så kommer Postgirobygget for å lage idyll en sommerdag i august.

Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!

Da er Osfest endelig klare for å slippe to artister til lørdagsprogrammet den 12. august.

– Vi kan med stolthet si at Erik og Kriss og Postgirobygget kommer til Osfest for å lage sommerstemming. Dette er to artister som er rutinerte og som har holdt på i en årrekke, melder festivalen i en pressemelding.

unnamed-1Erik og Kriss
Erik og Kriss sin merittliste teller fem album, et tosifret antall singler (fem gull, dobbel  platina, trippel platina og én fire ganger platina), over 500 feststemte konserter I Norge og I utlandet, priser som NRJ Awards for beste gruppe og MTV EMA Best Norwegian Act, samt mer enn ti millioner visninger på Youtube.

Duoen er viden kjent for å holde en heidundrandes fest, når de spiller opp til konsert, og gutta har brukt liveband siden 2009. De feststemte konsertene utvikles kontinuerlig ifølge Erik og Kriss selv.

Rapduoen står bak låter som «Den låta», «Dra tilbake», «Det e’kke meg det er deg», «Puls» og «Ølbriller».

unnamedPostgirobygget
Postgirobygget er en norsk rockegruppe som ble dannet i studentmiljøet i Trondheim. De er kjent for sine svært populære konserter. Postgirobygget hadde i 2016 20 års jubileum, de har gitt ut 9 album og solgt ca 600 000 fysiske eksemplar. For å si det sånn er dette en band som har holdt over 1000 konserter så det er vel ikke annet enn å glede seg.

Gruppen ga i 2007 ut et nytt studioalbum med tittelen Tidløs. Albumet ble en kjempesuksess med 13 uker på VG-lista med en 1 plass som beste plassering, albumets store hit var tittelkuttet som var 18 uker på VG-listas topp 20 singelliste med en 3 plass som beste plassering. I 2008 sluttet Gunnar Westgaard som bassist i bandet han ble senere erstattet av Nicolai Hauan som er kjent som tidligere bassist i Baba Nation. I 2009 kom albumet Øyeblikk, denne utgivelsen ble igjen en stor suksess for bandet med låten Luftmadrass, som var en av låtene på CD-en. Albumet lå 9 uker på VG-lista med 6 plass som beste plassering.

Dermed er Madcon, Julie Bergan og Unge Ferrari klar for Osfest fredag 11. august.

Og så er altså Erik og Kriss og Postgirobygget klar for lørdag 12. august.

Men festivalen har flere spennende navn på gang til årets festival, og disse blir nok sluppet med jevne mellomrom fremover mot sommeren.