Madcon kommer til Osfest i august

madcon3_photoolavstubberudDe lover et show som seint vil bli glemt.


Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!

Tshawe Baquwa og Yosef Wolde-Mariam står bak den populære rapduoen Madcon, som fredag 11. august kommer til Osfest.

– Vi er veldig stolte over å få Madcon til Osfest 2017, de er kjent for sitt live-rykte og deres usedvanlige sterke hit-historikk tatt dette i betrakting blir det utvilsomt et fett show, sier festivalsjef Tor Egil Hylland i en pressemelding.

Madcon ble først kjent tidlig på 2000-tallet, da de debuterte med spellemannprisvinnende” It’s All a Madcon”. I 2007 kom det store gjennombruddet med singelen” Beggin”, en gammel Frankie Valli-klassiker i ny drakt som solgte til seks ganger platina.

Oppfølgeralbumet” So Dark The Con Of Man” solgte til dobbelt platina, og innkasserte to spellemannspriser. Deretter gikk det slag i slag med” An Inconvenient Truth” og singelen” Liar”, og enda et par spellemannspriser, før de i 2010 holdt en forrykende opptreden under Eurovision-finalen med låta “Glow“. Låta gikk 10 ganger platinum og toppet hitlister i Norge og rundt om i Europa.

I 2013 slapp bandet albumet “Icon”. På albumet bidrar internasjonale stjerner som bla Kelly Rowland, Snoop Dogg og Rick Ross. Singelen “One life” feat Kelly Rowland gikk multi platinum og har over 16 millioner views på youtube.

Madcon fortsetter suksessen, og er fremdeles like aktuelle: “Don’t Worry» har nesten spinnville 140 millioner streams på Spotify! På nyåret kommer de med enda mer, der de nylig har sluppet låten «Don’t Stop Loving Me».

Madcon kommer til å avslutte fredagen på Osfest og de har lovet et show vi seint vil glemme. Vi har fremdeles et begrensa antall «early bird» festivalpass og dagspass igjen, sier Hylland.