Her er de to første artistene til Osfest

img_1182-3Begge spiller på Spellemann til helgen. Men i august kommer de til Osfest. Og festivalledelsen har flere spennende navn i ermet.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Det har vært litt frem og tilbake om Osfest i 2017 skulle flyttes ut av Os sentrum, eller bli værende på grusbanen.

Men det er altså klart at det blir Osfest 11 og 12 august på grusbanen ved Os ungdomsskule.

De to første artistene
Og i dag slippes altså de to første artistene til Osfest 2017. De to er Julie Bergan og Unge Ferrari, som begge skal spille på fredag 11. august under Osfest.

– Vi satser på et musikalsk tilbud til ungdommen om fredagen, og til et mer voksent publikum på lørdagen, sier Tor Egil Hylland i Osfest til NyttiOs.com.

Og han lover å slippe flere spennende navn i tiden fremover, både  til det voksne publikummet og til ungdommen.

– Vi har nå booket alle artistene til Osfest 2017, og vi vil slippe flere spennende navn i tiden fremover, så det er bare å følge med.

Han minner og om early bird-billetter.

– Det ligger et begrenset antall early bird-billetter ute på Ticketmaster nå, sier Hylland.

Julie Bergan
Julie Bergan er nominert til Spellemannspris i kategorien årets låt, med «Arigato». Hun skal også opptre på Spellemann på kommende lørdag 28. januar.

I september 2013 ble Julie Bergan signert av Warner Music Norway. Tidlig i 2014 ga hun ut den første singelen sin, «Younger». Hun har også skrevet mange andre sanger som All Hours, Undressed, I Kinda Like It og Arigato, som hun altså er nominert for på helgens Spellemannsprisutdeling.

Og i disse dager er Julie aktuell med sin nye singel «Blackout».
SE VIDEO!

Unge Ferrari
Unge Ferrari er også klar for Osfest i august. Og han skal som Julie, opptre på Spellemannsprisutdelingen til helgen.

Unge Ferrari sin «Til Mine Venner» kom ut i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser, fra bl.a. Dagbladet, Natt & Dag, NRK P3 og Gaffa. Det ble lovord og beskrivelser som ukomplisert men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt. Samme år ble han også nominert til ‘årets nykommer’ under P3 Gull.

I løpet av 2016 har Unge Ferrari vært ute på en omfattende nordisk turné, spilt på en haug med norske festivaler, samt supportet den svenske rap-stjernen Silvana Imam på sin turné.

Nylig gav han også ut EPen «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N.» sammen med Tomine Harket, til stående ovasjoner fra kritikere og fans. Siden deres første samarbeid med hitsingelen «Hvis Du Vil» i 2015 har det vært åpenbart at Tomine Harket og Unge Ferrari har en helt unik kjemi, og «Nostalgi 3 millioner» har fått tung radiorotasjon på både NRK P3 og NRK P1, generert streamingtall i millionklassen. Nylig ble den også nominert til årets låt på P3 Gull.

H.E.V.N tour har solgt over all forventning, og Unge Ferrari kommer med flere låter på nyåret også. Flere klubber og festivaler får besøk i 2017, deriblant Osfest.