Dyrene i Hakkebakkeskogen vises i Oseana igjen

img_3297-001Og så kan du få med deg osingen André Øvredal sin film The Autopsy of Jane Doe.

Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!

Sist animasjonsfilmen om Dyrene i Hakkebakkeskogen ble vist i Oseana, var det mange som ikke fikk billetter.

Derfor blir det nå en ny mulighet til å få med seg filmen. Og merk deg dagen. Allerede førstkommende søndag 29. januar klokken 16.

Dyrene i Hakkebakkeskogen er basert på Thorbjørn Egners klassiker med samme navn.

Se trailer!

I Hakkebakkeskogen bor Klatremus og de små vennene hans i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som ikke klarer å skaffe seg mat på ærlig vis. Når Petter Pinnsvin i tillegg forsøker å spise fornuftige Morten Skogmus sin bestemor, er det på tide å lage en lov for å regulere lovløsheten i skogen. Bjørnen Bamsefar hjelper dem med å innføre loven: Nå skal alle dyrene i skogen være venner og det er forbudt å spise hverandre. Men Mikkel Rev er fortsatt sulten.

«The Autopsy of Jane Doe»
Og samme dag, søndag klokken 19. kan du også få med deg osingen André Øvredal sin populære skrekkfilm, The Autopsy of Jane Doe.

«The Autopsy of Jane Doe» er regissert av André Øvredal, mannen bak «Trolljegeren.»

En ukjent kvinne blir funnet drept i en småby i Virginia. Samtidig begynner fryktelige og uforklarlige hendelser å hjemsøke eierne av likhuset pålagt å utføre obduksjonen.

Patologen Tommy Tilden og sønnen Austin, finner bevis som tilsier at kvinnen skal ha blitt utsatt for gamle torturteknikker. Da de så blir fanget i likhuset på grunn av en grufull storm, befinner de seg snart i en kamp mot de onde kreftene…

Og søndag 19. februar klokken 16 er det klart for nye filmer i gjen i Oseana. Da vises filmen om eventyrlystne Vaiana.

Og samme dag klokken 19 kan du få med deg filmen Kings Bay, som handler om en alvorlig gruveulykke som fant sted på Svalbard i 1962.

Og merk deg. Nå kan du kjøpe billetter til den neste filmvisningen i Oseana, når du er innom og ser film.