Fjøsnissen Borg kommer hjem igjen

IMG_1014 copyI siste del av triologien om fjøsnissen Borg, legger han ut på en farefull ferd hjem igjen mot Os.


Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!

Siste del av triologien om fjøsnissen Borg vises i Oseana med to forestillinger onsdag 7. desember klokken 17.30 og 19.30.

I 2014 tok fjøsnissen Borg farvel med dyrene på Borgafjellet. Siden det ikke var flere gårder igjen i bygden, la Borg turen innover i landet for å finne en ny gård hvor han kunne være fjøsnisse. Men dårlig vær og store mengder snø, laget problemer for Borg på ferden.

I fjor kom nissen Borg til det jordskjelvrammede Nepal hvor han ble tatt veldig godt i mot av lokalbefolkningen. Der var han med på å bygge opp igjen landsbyen, og han var veldig godt likt.

I årets oppsetning får Borg et brev fra Norge. Etter å ha lest brevet, får han så stor hjemlengsel at han bestemmer seg for å legge turen hjemover igjen.

På den farefulle ferden hjemover møter Borg både folk og skapninger, noen gode og andre vonde. Om Borg kommer seg hjem igjen til Os, og om han får den grøten han aldri fikk i den første fortellingen om fjørsnissen Borg. Ja, det får du med deg om du går og ser en av forestillingene på onsdag.

I årets oppsetning  er det også med musikk- og danseelever fra Os kulturskule, gjesteartister og selvsagt fjøsnissen Borg (Otto Hægland).