Delte ut 900 godteposer på julelystenning

img_3581-2Kor, musikkorps, forventningsfulle barn og nissebesøk. Det ble folksomt og stemningsfullt på Amfi Os. BILLEDSERIE!


Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Klokken 16 lørdag ettermiddag var det tenning av julelysene på Amfi Os. Men før det, stilte barn fra Os kulturskule med fin korsang på scenen, og Nore Neset skulekorps spilte julesanger i 2. etasje.

Det er nytt av året at tenningen av julelysene blir gjort på en lørdag, tidligere har det vært torsdagen, og da en uke før juleåpningen i Os sentrum.

– Vi har valgt lørdagen for at folk skulle få litt mer ro, og virkelig kunne kose seg på denne dagen, sier senterleder Silje Lygre.

Hun sto også for nedtellingen når lysene skulle tennes, men det måtte tre runder til før lysene kom på, men da var alle de mange hundre besøkende med å telle ned.

Og Silje måtte også ha hjelp til å rope på nissen, og da alle virkelig tok i, ja, så kom selvsagt nissen og hjelpenissene med handlevogner full i snopeposer.

– Vi har laget 900 poser, og jeg regner med at alt går, sier Silje Lygre, noe de også gjorde.

Nå er altså julehandelen for alvor i gang, og om en måned ringes julen nok en gang inn.

Fakkelgredag på Os
Og så minner vi om at fredag 25. november er det fakkelfredag i Os sentrum, og da tenning av lysene på juletreet, nissebesøk, og muligheter for å hilse på nissefar og nissemor i Borgstova.

God førjulstid!