Ballongsprekking og «Julekortet»

img_5457Både Amfi Os og Os sentrum holder ekstra lenge åpent denne torsdagen.


Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

På Amfi Os blir det nattåpent til midnatt i dag, og selvsagt med flere aktiviteter.

Amfelia og Oskar deler ut overraskelser til barna i ettermiddag/ kveld.Norske Redningshunder skal ha oppvisning klokken 19. Og klokken 22 blir byr de på den store ballongsmellen.

Alle som deltar og trekker lodd, er automatisk med i trekningen av en handlevogn – som inneholder gavekort og flotte gaver fra butikkene.

Og så er det verdt å merke seg at Amfi Os tenner julelysene på lørdag klokken 16. Da blir det også musikk, nissebesøk og godteri til barna.

Kveldsåpent i Os sentrum
I Os sentrum holder de denne torsdagen åpent il klokken 21.

«Vi ønsker velkommen til kveldsåpne butikker 17. november til 21.00 i sentrum, vi gleder oss til å by på aktiviteter og butikker proppfulle av julegaver», melder Os sentrum.

Madam Ane har motevisning i butikken klokken 19.

Os sentrum lanserer også «Julekortet» i dag.

På «Julekortet» får kunden stempel for hvert kjøp i Os sentrum, og etter fem stempel er man med i trekningen om gavekort og andre premier.

Juleåpningen i Os sentrum skjer ellers fredag 25. november. Da blir det fakkeltog, tenning av lysene på juletreet og nissebesøk.

Skøytebane og julemarked
Lørdag 26. november blir det åpning av skøytebane på plassen bak Jernia Sælen.

Lørdag 10. desember og søndag 11. desember blir det julemarked i Os sentrum. Da blir det også mulig å hilse på nissen i Borgstova på Os prestegard.