Slåssing og aggrresiv kunde

img_0180Politiet har og slått ned på høy fart i Lysefjorden.


Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!

Like før klokken 11 lørdag formiddag stanset politiet en bilfører som var vel ivrig på gasspedalen.

– Vi har fått en del klager på høy fart på Sperreviksveien og hadde derfor en kontroll. Vi lå bak en bilfører som kjørte fort. Han ble målt til 61 km/t i 50 sonen i det han tok igjen noen andre biler. Han får en forelegg på 2900 kroner og to prikker, sier vakthavende politibetjent ved Os lensmannskontor.

Les også: Båt gått ned ved kai

Avskilting
Klokken 11.30 ble en bil avskiltet.

– Bilen var ikke forsikret, og ble derfor avskiltet.

Aggressiv og vanskelig
Like før klokken 01 fikk politiet melding om at en person var aggressiv inne på Essoen.

– Han var aggressiv og vanskelig, og skal ha prøvd å stjele med seg varer og rotet til i en hylle. Han var ikke på stedet da patruljen kom til. Ut fra bilder på overvåkingskamera fant vi ut hvem han var, og han ble like etter sporet opp. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Forbudt å kjøre inn i sentrum etter kl. 23
Natt til lørdag ble en bilfører stanset i det han var på vei inn i sentrum med bil.

– Det er ikke lov å kjøre inn i sentrum etter klokken 23. Han var heldig og slapp med advarsel denne gang. Blir det slått ned på dette, må bilfører ut med 4200 kroner.

Til legevakten etter slåssing
Klokken 02.50 ble det meldt om slagsmål ved Os taxi.

– To menn i 20-årene skal ha røket sammen. Da patruljen kom til stedet, var den ene på legevakten og fikk behandling for skader, mens den andre var i nærheten med små skader som ikke trengte behandling. Vedkommende som var på legevakten har sagt at han vil anmelde den andre i løpet av søndag eller mandag.

Politiet ønsker tips.

– Vi vet ikke hva som er årsaken til at de to røk sammen. Det var mange som så det, men ingen ønsket å si noe til politiet. Har noen tips, vil vi gjerne høre fra dem.