Søndag blir det fargespill i Oseana!

«En kveld som formelig sprudler over av dans fra alle verdensdeler, imponerende solistopptredener og musikalsk virtuositet».

Premieren på forestillingen “Fargespill+Real Ones” gikk av stabelen i Grieghallen for fullt hus og med stormende jubel 15.november i fjor.

«En kveld som formelig sprudler over av dans fra alle verdensdeler, imponerende solistopptredener og musikalsk virtuositet» meldte Einar Engelstad i Bergens Tidende.

Søndag 30. oktober klokken 17 er det klart for “Fargespill+Real Ones” i Oseana.

Bergen er kjent for gode samarbeid og byen bobler over av kreative krefter, men ennå er det mange uutnyttede muligheter for samspill. På søken etter nye musikalske opplevelser slo Fargespill og Real Ones derfor kreftene sammen. Og de presenterer en forestilling som vil appellere til både Fargespill og Real Ones fans.

Fargespill har bare én historie å fortelle, historien om mulighetene som ligger i at vi er forskjellige.Denne historien kan fortelles på mange måter, men når den fortelles – når Fargespillernes sanger, danser, liv, røtter og uttrykkskraft skal rammes inn og løftes frem, er bare det beste godt nok. Og det beste i dette tilfellet heter Real Ones.

Real Ones’ lek med alt fra orientalsk- til latinamerikansk folk, samtidig som de bevarer en tydelig egen sound, gjør bandet til førstevalg av norske artister Fargespill ønsket å samarbeide med.

«Vi har alltid elsket Real Ones. Deres utemmede energi, tidløse melodier og upretensiøse stil er en perfekt match for Fargespill. De har beina på jorden, blikket på verden og hjertet i musikken, akkurat som Fargespillerne. Sånne folk vil vi gjerne leke med» sier Ole Hamre og Sissel Saue, kunstneriske lederer i Fargespill.

Og bandet Real Ones lar seg begeistre av å få samarbeide med Fargespill.

«Fargespill driver i bunn og grunn med akkurat det samme som oss. De utforsker musikk og kunst, åpent og grenseløst, fra hele verden. Og så er de fabelaktig gode. Veldig stas at vi får mulighet til å gjøre dette sammen» – Real Ones

MERK! DENNE KONSERTEN HAR FEIL DATO OG KLOKKESLETT I DET TRYKTE PROGRAMMET til OSEANA! RETT DATO ER SØNDAG 30. OKTOBER KL. 17.00!