Godøysund står fremdeles og forfaller

IMG_2566Blir øyen et privat hytte- og leilighetsområde i fremtiden, eller kan det bli hotelldrift igjen?

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Nye Godøysund AS kjøpte eiendommen i februar 2015, for 13, 5 millioner kroner. De har ingen planer om hotell, men ønsker i stedet å få omregulert området til hytter.

– Vårt første mål er å få endret arealplanen for området, sa styreleder og daglig leder i Nye Godøysund AS, Harald Karl Kongshavn til NyttiOs.com for ganske nøyaktig ett år siden.

– Vi ønsker å få omregulert eiendommen til hytteområde. Vi har ingen planer om å drive hotell og restaurant. Får vi ikke til en omregulering av området, kan det bli aktuelt å selge eiendommen på rot

Så langt har de verken fått omregulert området til hyttefelt, eller solgt eiendommen.

Les mer og se billedserie fra øyen her!

IMG_2445De har vært i kontakt med flere seriøse og mindre seriøse aktører det siste året, men det har ikke ført til salg. Helt til for få uker siden, hadde de dialog med en potensiell kjøper, men vedkommende klarte ikke å frigjøre nok privat kapital, og måtte dermed kaste inn håndkleet.

– Nå går vi ut i markedet på nytt. Jeg har engasjert et meglerbyrå i Bergen til å prøve å selge eiendommen på sin måte, forteller Harald Karl Kongshavn til bladet Tysnes denne uken.

– Vi gjør et siste forsøk nå på tampen av sesongen. Klarer vi ikke å selge eiendommen, legger vi prosjektet på is til over nyttår, sier han videre til avisen.