Åpner Oshallen for lek

img_0875-001Tidligere har osingene reist til Kaland  for søndagsåpen hall, men i høst blir dette også et gratistilbud i Oshallen.

 

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Osbadet som i dag styrer Oshallen og uteanlegget på Kuventræ, søkte tidligere i år om KUP-midler til å kjøpe inn diverse utstyr for til åpen idrettshall.

– Vi fikk 50 000 kroner og har nå handlet inn en 8 ganger 8 meter stor luftfylt madrass med innalgt trampoline. Vi har og kjøpt trehjulssykler, små hinder, diverse klosser og større puslespill i stoff, forteller daglig leder i Osbadet Bård Alfstad til NyttiOs.com.

Hvem skal få ta del i dette tilbudet?

– Dette er et familietilbud hvor vi tenker at unger i alderen fra rundt 3 til 10 år kan være med. Men ønsker foreldre at poden som er yngre eller litt eldre skal få være med, er det også greit. Ja, foreldre og besteforeldre er også velkommen til å ta del i leken. Eneste kravet vi stiller er at skoene blir tatt av, sier Alfstad.

Starter i september
I september er det meningen at Oshallen åpnes opp for den første dagen med åpen hall.

– Vi håper å være i gang med åpen hall søndag 11. september, og da med åpningstid fra klokken 10 til 12, og det er gratis inngang, sier han videre.

Han forteller at de har to ledere som skal være på plass på de åpne søndagene.

– Jeg har og vært i kontakt med Os turn for å høre om noen som driver idrett der vil komme innom en søndag for å vise litt hva de holder på med, avslutter han.