Stenger veier i forbindelse med Tour des Fjords

IMG_0205Det kan bli opptil en times stenging langs ruten til Tour des Fjords, som onsdag ettermiddag starter fra Os sentrum.


Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Som vi har skrevet tidligere, vil det bli stengt for bilkjøring og parkering inne i Os sentrum fra tirsdag 30. august klokken 21 til onsdag 31. august klokken 21.

Men det betyr ikke at det vil bli stengt for kjøring på Byvegen i hele dette tidsrommet, men på løpsdagen blir der opp til en times stenging langs ruten.

«Veien stenges av rittets politistyrke. Stengningen gjennomføres ut fra trase, veivalg og hvor fort sykkelrytterne kjører. Veien holdes helt stengt til siste rytter har passert, det kan gå 20 minutter fra første til siste syklist, slik at total stengetid er ca 1 time», melder arrangøren på sine nettsider.

I Os blir det både start og senere passering.

Sykkelrittet starter i Os sentrum klokken 14.20, og vil da gå på Byveien mot Søfteland, Kaland, Hamre, over Fanafjellet, Lysefjorden, Industriveien (ca kl 15.08), Byveien til Os og videre opp Hatvikveien, Hegglandsdalen og videre ut av Os kommune.

På Tour des Fjords sine nettsider er det mulig å se en oversikt for når og hvor lenge de ulike strekningene vil være stengt.